Onze praktijk heeft momenteel tijdelijke een cliëntenstop, om onze kwaliteit van zorg te kunnen bewaken en waarborgen. Meer informatie.

Cursussen & Accreditatie

Wilt u zich verder specialiseren of uw kennis verbreden al nagelstyliste, pedicure, medisch pedicure of schoonheidsspecialiste?
FeetCare4You biedt u een met zorg geselecteerd aanbod aan opleidingen.

Wij hechten grote waarde aan een professionele opleiding van hoog niveau, want dit vormt de basis voor uw succes. Vandaar dat al onze scholingen door Procert gecontroleerd en gewaardeerd zijn. Hierdoor krijgt u voor iedere cursus accreditatie punten en bent u gewaarborgd van een goede scholing.

Naast de accreditatie toekenning van Procert kregen we het volgende compliment van Procert.

“Deze cursussen geven zeer zeker een verbreding en verdieping binnen de competenties van het beroepscompetentieprofiel medisch pedicure”.

Daarnaast is er ruimte voor verbreding en verdieping buiten deze competenties. Het past binnen het ‘medische karakter’ en is direct ondersteunend aan de werkzaamheden van de medisch pedicuren. De activiteiten zijn zeker zeer waardevol voor de medisch pedicure.” Onze opleidingen en trainingen worden uitsluitend gegeven in kleinere groepen.

Dit garandeert opleidingen van een hoog niveau en het zorgt ervoor dat wij beter kunnen inspelen op de individuele behoeften van elke deelnemer. Onze vakkennis zullen we met u delen, en we zullen voor persoonlijk advies voor en na de opleiding zorgen. Dit doen we onder andere op diverse forums die gekoppeld zijn aan onze cursussen. Dit waarborgt u voor u blijvende educatie zult behouden na het volgen van deze cursussen.

Zo vindt u op de facebookpagina van FC4Y cursussen & opleidingen regelmatig gratis educatieve informatie in de vorm van les filmpjes of
documentatie.