Onze praktijk heeft momenteel tijdelijk een cliëntenstop, om onze kwaliteit van zorg te kunnen bewaken en waarborgen. Meer informatie.

De French gel pedicure wordt door mij met een uniek gelsysteem van Christio aan gebracht op de natuurlijke nagel. De gel brengt een prachtige verstevigende laag aan over uw natuurlijke nagel, die zijn weerga niet kent!

Uw gel wordt op een zeer licht opgeruwde nagel aangebracht. Dit betekent dat u geen dun gevijlde nagels krijgt. Hierna wordt de gel in drie lagen aangebracht.
Deze worden allemaal uitgehard onder een UV-lamp. French gel pedicure heeft een natuurlijk, verzorgde look en kan in tegenstelling tot de colour gelpedicure bij alles gecombineerd worden.
De door mij gebruikte gel heeft de volgende unieke eigenschappen; de gel hoeft dus niet verder uit te harden. U kunt uw schoenen/slippers/sokken aan doen zonder er rekening mee te moeten houden. U kunt er als u dat zou willen meteen mee naar de sauna of ermee douchen.

De gel heeft een super mooie glans en zorgt ervoor dat uw nagels er 6 +/- 8 weken heel mooi uit zullen zien.In tegenstelling tot andere merken gellakken

kan er met de collorgel de schimmelnagels worden gecamoufleerd. U kunt hierbij ook gewoon doorgaan met de schimmel kuur olie ter bestrijding van de schimmel. Ik doe dit echter alleen na een behandeling van schimmelna gels ( zie op deze website de uitleg hiervan

De French gel pedicure geven een extra demensie bij gelegenheden zoals een bruiloft, vakantie, sauna bezoek en sporten. Maar natuurlijk ook bij het dragen van een open schoen of slipper.bij; Mycose/Schimmelnagel).

De behandeling vindt plaats onder het genot van een dranje en een kleine versnapering.

Na de behandeling krijgt u flyer met uitleg en tips mee en een stijlvolle vijl.

Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen of bellen naar 0495-531422.