Onze praktijk heeft momenteel tijdelijk een cliëntenstop, om onze kwaliteit van zorg te kunnen bewaken en waarborgen. Meer informatie.

Wanneer u zwanger bent wordt de voetverzorging nog belangrijker. Omdat u zwaarder wordt, moeten uw voeten meer gewicht dragen. Dit zorgt altijd voor een hogere belasting voor de voeten. Hierdoor krijgt u meer kans op eelt en vermoeidheids klachten. In veel gevallen komt vochtophoping (oedeem) in de laatste zwangerschaps maanden voor. Ook is het vaak moeilijk om zelf uw voeten te verzorgen omdat de buik in de “weg” zit.

Klachten

  • Vermoeidheid
  • Pijnlijke voeten, pijn in de benen, enkels, heup en of ru
  • Gezwollen voeten en of enkels
  • Spataderen
  • Likdoorns
  • Ingegroeide nagels
  • Diabetes

Niet alle klachten worden veroorzaakt door het extra gewicht. Zwangerschap veroorzaakt een toename in de productie van het hormoon progesteron. Dit hormoon ontspant de spieren en de been aderen hierdoor worden deze elastischer.

Door het dragen van drukkousen kunt u de spataderen en de vermoeide pijnlijke benen vaak voorkomen.

Pedicuurbehandeling bij FeetCare4You voor zwangere

Bij nieuwe cliënten doe ik altijd een voetscreening onderzoek vooraf aan de verzorging. Het specifieke hierbij is de extra aandacht voor de zwangerschapscomplicaties.
U zult tijdens de behandeling diverse tips krijgen gericht op uw voetverzorging . Deze krijgt u ook in de vorm van een folder mee naar huis.
Een zwangerschap kan stressvol, vermoeiend en zwaar zijn. U verdient het dan ook om extra verwend te worden.

Tip

De zwangerschaps wellness behandeling, deze zal een weldaad voor uw voeten en geest zijn.
French gel pedicure hierdoor heeft u gedurende 6 tot 8 weken mooi verzorgde nagels. Ideaal voor in het kraambed !
Geef aan dat u zwanger bent bij het afspreken van een pedicuur behandeling en u ontvangt een cadeautje

Indien u zwangerschapsdiabetes hebt, neem dan bij uw eerste bezoek uw verwijzingsconsult van uw huisarts mee. Dit ivm de mogelijke vergoeding waar u dan recht op hebt. Indien u lid bent van het Groen Kruis neem dan ook uw lidmaatschapspasje mee . Ik kan u dan een extra korting geven.

Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen of bellen naar 0495-531422.


Mama-verwenbon

Bij ons krijgt iedere zwangere naast de behandeling een surprise die van toegevoegde waarde is.
Daarnaast ook leuk om te weten; Wij zijn partner van de Mamaverwenbon, het leukste kraamcadeau en of zwangerschapscadeau van Nederland.