Kinder Dode-ZeeZout Voetbad met edelstenen, bergkristallen & roosjes of lavendel

DIT IS GENIETEN VAN TOP TOT TEEN.

Een verwennerij die ook nog gezond is.

Je krijgt een dode-zeezout voetbad met rozen- of lavendel-voetbad met bergkristallen en edelstenen. (1 edelsteen mag je naderhand mee naar huis nemen) Hierdoor krijg je een reiniging, ontspanning en vitalisering van je hele lichaam. Want wist je, dat jouw voeten de meeste zweetklieren bevatten op je hele lichaam? Dat betekent dat ze ook alles opnemen wat je erop aanbrengt. Zo krijg je via dit voetbad heel veel mineralen binnen, maar liefst 40 verschillende, samen met 4 vitaminen. Dit komt omdat het dode zeezout wat wij gebruiken echt uit de Dode Zee in Israël komt. Dit zout uit de dode zee helpt je spieren te ontspannen en afvalstoffen af te voeren. Het behandelt daarnaast een (extreem) droge huid door de huidstofwisseling te stimuleren maar ook om je huid te kalmeren en hydrateren. Daarom ben je dus verzekerd van een hele gezonde boost, en een reiniging.

In het warme water komen ook bergkristallen en roosjes of lavendelzaadjes Dit bekijken we op het moment van de behandeling. Roosjes gebruiken we als jouw huid van je voeten droog is en lavendel als je lekker wilt relaxen of als je huid onregelmatig van structuur is.
Omdat we in het voetbad edelstenen toevoegen noemen we t wel eens Drops of Heaven want:
een bad wordt nog meer ontspannen en helend als je er edelstenen aan toe voegt.

Dit kan op verschillende manieren. We gebruiken hiervoor diverse edelstenen:

  • ♡ Rozenkwarts voor meer zelfliefde
  • ♡ Amethist voor rust en ontspanning
  • ♡ Bergkristal om energetisch te reinigen en losgekomen blokkades af te voeren
  • ♡ De gouden driehoek (combi van rozenkwarts, amethist en bergkristal)
  • ♡ Citrien om geluk, voorspoed en rijkdom te manifesteren

Een ding is zeker na dit voetbad voel je je lekker ontspannen en happy. Als je naar huis gaat mag je een edelsteen uitzoeken en meenemen maar de bergkristallen die maken we schoon en laden we weer op in het volle maanlicht.

Alle edelstenen en kristallen bestaan uit mineralen, maar niet iedere mineraal is een edelsteen of een kristal.

Dit hangt af van elementen zoals hardheid, complexiteit van samenstelling en de aan- of afwezig zijn van een kristallijne structuur.