Onze praktijk heeft momenteel tijdelijke een cliëntenstop, om onze kwaliteit van zorg te kunnen bewaken en waarborgen. Meer informatie.


Oncologische Huidverzorging door onze “Onco Beauty Professionals”

Een mooi moment voor jezelf

Ben je getroffen door kanker of had je de ziekte eerder, dan kan je bij ons terecht voor een uiterlijke en innerlijke boost, een mooi moment voor jezelf.

Een droge huid, bultjes, jeuk, haarverlies, wondjes en/of een vale teint…..

Dit is een kleine greep uit de mogelijke bijwerkingen die de diverse behandelingen kunnen geven. Sommige zelfs met blijvende klachten zoals neuropatische pijnen. Dit kan je lichaam in ieder geval danig op de proef stellen… Een professionele verantwoorde verzorging, een luisterend oor of een gesprek met kennis van zaken kan wonderen doen.

Ben je zelf geraakt met de ziekte kanker of had je de ziekte eerder, dan kan je bij ons terecht voor een uiterlijke en innerlijke boost, een mooi moment voor jezelf….

Wij werken tijdens deze behandelingen uitsluitend met de lijn calandula rijstkiem, dit omdat hierin geen noten olie is toegevoegd en omdat er geen geur aan verbonden is. Daarnaast speciaal voor de zeer gevoelige huid bedoeld is. Verder weten we wanneer we geen warmte kompressen mogen gebruiken en hanteren tijdens de massage een level 1.