Onze praktijk heeft momenteel tijdelijk een cliëntenstop, om onze kwaliteit van zorg te kunnen bewaken en waarborgen. Meer informatie.


Floating staat eigenlijk voor drijven of zweven

We gebruiken dit woord bij deze behandeling omdat als we een bad met pure magnesiumvlokken zouden vullen jij ook daadwerkelijk zou gaan drijven wanneer je daarin gaat liggen.

Net als in de dode zee in Israël. Alleen dan komt dat daar door de grote hoeveelheid zout die daar in het water zit en in het bad door de hoge hoeveelheid magnesium. Als je in een voetbad met je voeten gaat zitten waarin 45% magnesium vlokken zitten kun je natuurlijk niet drijven maar heb je naderhand het gevoel dat “zweeft”.

Je staat er vast niet bij stil maar jouw lichaam heeft magnesium nodig en helaas zit er steeds minder magnesium in ons eten.

Magnesium is naast zuurstof en water onze derde levensbehoefte. Nou kun je daarvoor pillen nemen maar helaas wordt daarvan maar heel weinig opgenomen in je lichaam.(slechts 2/10 deel)

Via onze voeten wordt magnesium bijna helemaal puur opgenomen in ons lichaam waar t direct in onze cellen terecht komt. ( 9/10 deel)

Dit heeft ook als voordeel dat als je bij spierkramp en spierpijn tijdens het sporten magnesium olie gebruikt dit ook direct gaat werken als je t op de huid aanbrengt waar je dit voelt.

Via een voetbad zetten wij magnesium vlokken in als je bijvoorbeeld last hebt van je huid of bij jeuk of hoofdpijn, migraine, spierpijn, concentratie en slaapproblemen. Maar ook als je last hebt van obstipatie. Dat betekent dat je last hebt van harde ontlasting en je moeilijk kunt poepen. Maar heb jij nou ADD of ADHD of ben je hoog sensitief.

Dit alles kun je onder andere verbeteren met magnesium. Dat hebben hele slimme onderzoekers bewezen.

Daarom helpen we je graag met een magnesium voetbehandeling omdat we weten dat t zo ontzettend gezond en belangrijk is.

Hoe ziet deze magnesium behandeling eruit?

We beginnen met een zachte scrub die we gebruiken op je voeten waardoor de poriën in je voeten nog beter open komen te staan. Hierdoor zullen ze nog beter magnesium kunnen opnemen.
Hierna krijg je een voetbad wat bestaat uit de floating magnesium en magnesium kristallen.
Waarna je een warmte pakking van magnesium zult krijgen.

Je zult hierna een heel Happy gevoel krijgen. Niet alleen omdat dit alles heel erg gezond is maar omdat er tijdens de behandeling het geluk hormoon endorfine wordt aangemaakt in jouw lichaam

We zullen je hiernaast ook tips geven voor thuis zodat je magnesiumgehalte ook zeker op peil blijft.

Vind je dit alles nu heel fijn dan zien we je zeker heel graag terug voor een volgende: Floating Feets with Magnesium treatment