Onze praktijk heeft momenteel tijdelijk een cliëntenstop, om onze kwaliteit van zorg te kunnen bewaken en waarborgen. Meer informatie.

Bij FC4Y wordt voeten verzorgen een feest Wij nemen, graag de tijd voor kindervoeten en werken met veel passie, plezier en geduld. Een behandeling op de Troon of op de Grote Mensen Stoel.  Deze wordt omgetoverd tot een prinsessen of indianen stoel, maar ze kunnen ook samen met pap of mam hierop zitten. Tijdens deze behandeling zullen we iedere mogelijke klacht aan
de voeten met zorg behandelen. Bij terugkerende behandelingen werken we met een sticker kaart en krijgen kinderen onze ballon Haantje mee naar huis.

Bij FeetCare4You hebben we allemaal veel ervaring met kinderen en bezitten we allemaal het certificaat: Medisch Kinder pedicure en kinder reanimatie.

€ 29,50/30 MINUTEN, BIJ VERWIJDEREN VAN NAGELLAK + €5

Mededelingen met betrekking tot afspraken Wij werken graag op afspraak, om dit te kunnen blijven doen zou het fijn zijn als u 10 minuten voor aanvang aanwezig kunt zijn, zodat de kinderen alvast even kunnen wennen. Indien nodig kunt u ons kinderboeken lenen of vooraf doornemen met uw kind in de praktijk: “Op bezoek bij de pedicure”