Onze praktijk heeft momenteel tijdelijke een cliëntenstop, om onze kwaliteit van zorg te kunnen bewaken en waarborgen. Meer informatie.


Een extra energy Magnesium boost arrangement voor de zwangerschap en postnatale gezondheid.

Wanneer je zwanger bent, heb je een hogere behoefte aan magnesium.

Hoe komt dat? Je leeft voor twee, en de belangrijkste voedingsstoffen waaronder magnesium wordt eerst doorgegeven aan de baby. Je komt al gauw in een magnesiumtekort waardoor vele zwangerschapskwaaltjes ontstaan. Denk aan stemmingswisselingen, nachtelijke krampen en spanning op je buik. Herken jij dit?

Door ons magnesium arrangement neem je magnesium op via de huid, waardoor jij en de baby opperste ontspanning ervaren. Magnesium ondersteunt in een gezonde groei van het kindje en helpt zwangerschapskwaaltjes te voorkomen.

Waarom is magnesium belangrijk tijdens de zwangerschap?

Tijdens de zwangerschap heb je een extra hoge magnesiumbehoefte, natuurlijk is dit voor elke vrouw verschillend. Het is in de natuur bepaald dat de moeder de beste voedingsstoffen, waaronder magnesium, overdraagt naar het kindje in de buik en wat overblijft gaat naar de moeder. Het is daarom extra belangrijk om je magnesium aan te vullen, voor zowel jou als de baby. Hiermee geef je jezelf extra verzachting en een prettige zwangerschapsperiode.

De Magnesium Experience zorgt ervoor dat je volledig ontspant, stress van je afglijd en je lichaam optimaal herstelt.

Neem alleen je eigen badkleding mee, en wij verzorgen de rest en jij wordt door ons heerlijk in de watten gelegd.

Met de 8-Times “float” kaart kun jij jezelf en je baby optimaal ondersteunen tijdens én na de zwangerschap. Maar natuurlijk kun je dit ook zo boeken.